Applehulp.eu kiest ervoor uw toestel enkel met onderdelen van originele A+ kwaliteit te herstellen. Dat maakt dat uw toestel er weer net uitziet en reageert als nieuw. Dat vind ik zeer belangrijk en dat is dan ook de reden waarom ik enkel deze onderdelen gebruik.

Het kan uiteraard voorkomen dat u elders uw toestel goedkoper kan laten herstellen. Weet dan wel dat er onderdelen van verschillende kwaliteit bestaan. Zo is er bijvoorbeeld ook een klasse B. Deze onderdelen zijn inderdaad goedkoper maar geven u een andere gebruikservaring dan u gewend bent. Als voorbeeld geef ik een scherm: het scherm kan een schijn geven, minder accuraat reageren en sneller terug problemen geven. Ook de levensduur is meestal beduidend korter.

Applehulp.eu wil u enkel de gebruikservaring teruggeven die Apple zelf voor ogen heeft, dus minder kwalitatieve onderdelen worden door ons niet gebruikt!

De tarieven van herstellingen of upgrades aan uw iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, … lopen erg uit elkaar per toestel door de aankoopprijs van de onderdelen.
Ik garandeer u echter een eerlijke prijs, zonder overdreven uurlonen!

Indien er een probleem optreedt waarbij er meerdere oorzaken mogelijk zijn, moet er eerst een diagnose worden gesteld. Om een goede diagnose te kunnen stellen moet het toestel uit elkaar worden gehaald, en dit proces neemt vaak nogal wat tijd in beslag. Daarom wordt hiervoor een forfaitair bedrag van 30€ aangerekend, ongeacht of de herstelling erna wordt uitgevoerd, ja dan nee.

Voor individuele prijzen mag u mij steeds contacteren op +32 (0)475 506410 of via info@applehulp.eu!